Ametipositsiooni kirjeldus
- Kuumade ja külmade toitute ettevalmistamisel ja serveerimisel abistamine.
- Külmade, kohalike ja rahvusvahelise köögi roogade ettevalmistamine ja tegemine.
- Vastutamine retseptide täpse säilitamise, kvaliteedi ja kasutatud koostisosade koguse eest.
- Laovarude arvepidamise hoidmine.
- Koostisosade majandusliku käsitlemise reeglite järgimine.
- Hügieeni- ja ohutusreeglite jälgimine.
Oled tööandja? Ole palkade üle otsustamisel enesekindel.
Pange oma töötajate palgad õiglaselt paika. Selles aitab teid üksikasjalik palgaraport. Meiega on teil alati ajakohased palgaandmed käepärast võtta.
Töötaja kõige tavalisem karjääritee
Graafik näitab, kuidas töötajad karjääris kõige sagedamini edenevad. Lisateabe saamiseks palgaandmetega klõpsake ametikoha nimel.
Ametikoht Kokaabi - Turism / toitlustamine / hotellindus tööturul
Selle positsiooni töötasu
on kõigi positsioonide pingereas
Naiste esindatus
Vastaja keskmine vanus
673. koht
Portjee
Liigitamata elukutsed
706 - 1 350 EUR
651. koht
Kelner / ettekandja
Turism / toitlustamine / hotellindus
818 - 1 502 EUR
1. koht
Liisingujuht
Liising
2 008 - 8 570 EUR
Kas see palgavahemik on liiga suur?
Oma piirkonna keskmise palga saate teada lühikese küsimustiku täitmisega
Võrdle oma palka teistegaHankige üksikasjalikku teavet oma riigi palkade kohta
Pro
Palkade aruanne ettevõtte kohta
121,77 EUR*
* käibemaksuga / 101,48 EUR ilma käibemaksuta
Telli raport- Ametikohtade palk, piirkond*, haridus, praktika, ettevõtte suurus
- Palk ja selle osad* (muutuvkomponent, komisjonitasud, hüved)
- Vastajate jagamine palgaarvestusse
- 1. detsembri, 1. kvartiili, mediaani, 3. kvartiili, üheksanda dekiili ja keskmise palga palgavahemikud.
- Kõigi kontrollitud mitterahaliste hüvitiste üksikasjalik jaotus*
- Finantshüvitiste analüüs* * saadaval regressioonimudeli kasutamisel