logo
Keskmine netokuupalk Eestis sellel positsioonil on
800
1 000
1 200
1 400
 
10% teenib vähem 674 EUR
10% teenib rohkem 1 556 EUR
Võrdle oma palka teistega
Kuvatud palk kajastab netopõhipalka kogu riigis. Palga suurust mõjutavad veel boonused, piirkonnad ja paljud teised asjaolud.

Ametipositsiooni kirjeldus

  • Kuumade ja külmade toitute ettevalmistamisel ja serveerimisel abistamine.
  • Külmade, kohalike ja rahvusvahelise köögi roogade ettevalmistamine ja tegemine.
  • Vastutamine retseptide täpse säilitamise, kvaliteedi ja kasutatud koostisosade koguse eest.
  • Laovarude arvepidamise hoidmine.
  • Koostisosade majandusliku käsitlemise reeglite järgimine.
  • Hügieeni- ja ohutusreeglite jälgimine.

Oled tööandja? Ole palkade üle otsustamisel enesekindel.

Pange oma töötajate palgad õiglaselt paika. Selles aitab teid üksikasjalik palgaraport. Meiega on teil alati ajakohased palgaandmed käepärast võtta.

Proovi palgatööriista TASUTA

Töötaja kõige tavalisem karjääritee

Graafik näitab, kuidas töötajad karjääris kõige sagedamini edenevad. Lisateabe saamiseks palgaandmetega klõpsake ametikoha nimel.

Ametikoht Kokaabi - Turism / toitlustamine / hotellindus tööturul

Selle positsiooni töötasu
on kõigi positsioonide pingereas

Naiste esindatus

Vastaja keskmine vanus

673. koht

Portjee

Liigitamata elukutsed

Salary group 1

610 - 1 315 EUR

650. koht

Katlakütja

Teenindus

Salary group 2

649. koht

Kokaabi

Turism / toitlustamine / hotellindus

Salary group 2

674 - 1 556 EUR

648. koht

Portjee

Turism / toitlustamine / hotellindus

Salary group 2

721 - 1 584 EUR

1. koht

Liisingujuht

Liising

Salary group 3

2 044 - 8 241 EUR

Kas see palgavahemik on liiga suur?

Oma piirkonna keskmise palga saate teada lühikese küsimustiku täitmisega

Võrdle oma palka teistega

Hankige üksikasjalikku teavet oma riigi palkade kohta

Töötajate õiglase tasu määramine
professional report icon

Pro

Palkade aruanne ettevõtte kohta

118,80 EUR*

* käibemaksuga / 99,00 EUR ilma käibemaksuta

Telli raport

Vaadake näidisraportit →

  • Ametikohtade palk, piirkond*, haridus, praktika, ettevõtte suurus
  • Palk ja selle osad* (muutuvkomponent, komisjonitasud, hüved)
  • Vastajate jagamine palgaarvestusse
  • 1. detsembri, 1. kvartiili, mediaani, 3. kvartiili, üheksanda dekiili ja keskmise palga palgavahemikud.
  • Kõigi kontrollitud mitterahaliste hüvitiste üksikasjalik jaotus*
  • Finantshüvitiste analüüs*
  • * saadaval regressioonimudeli kasutamisel