Ametipositsiooni kirjeldus
- Soojade, külmade ja eridieet roogade valmistamine.
- Vastutus retseptide täpse järgimise, kvaliteediomaduste ja koostisosade koguste eest.
- Valmistatud roogade jagamine üksikuteks portsjoniteks.
- Roogade paigutamine ja kaunistamine vahetult enne serveerimist.
- Köögiseadmete ja -riistade nõuetekohase kasutamise ja hooldamise tagamine.
- Rangete hügieenistandardite ja põhimõtete järgmine.
Oled tööandja? Ole palkade üle otsustamisel enesekindel.
Pange oma töötajate palgad õiglaselt paika. Selles aitab teid üksikasjalik palgaraport. Meiega on teil alati ajakohased palgaandmed käepärast võtta.
Töötaja kõige tavalisem karjääritee
Graafik näitab, kuidas töötajad karjääris kõige sagedamini edenevad. Lisateabe saamiseks palgaandmetega klõpsake ametikoha nimel.
Ametikoht Kokk - Turism / toitlustamine / hotellindus tööturul
Selle positsiooni töötasu
on kõigi positsioonide pingereas
Naiste esindatus
Vastaja keskmine vanus
673. koht
Portjee
Liigitamata elukutsed
617 - 1 329 EUR
633. koht
Pagar
Põllumajandus / toiduainetööstus
851 - 1 527 EUR
1. koht
Liisingujuht
Liising
2 067 - 8 331 EUR
Kas see palgavahemik on liiga suur?
Oma piirkonna keskmise palga saate teada lühikese küsimustiku täitmisega
Võrdle oma palka teistegaHankige üksikasjalikku teavet oma riigi palkade kohta
Pro
Palkade aruanne ettevõtte kohta
118,80 EUR*
* käibemaksuga / 99,00 EUR ilma käibemaksuta
Telli raport- Ametikohtade palk, piirkond*, haridus, praktika, ettevõtte suurus
- Palk ja selle osad* (muutuvkomponent, komisjonitasud, hüved)
- Vastajate jagamine palgaarvestusse
- 1. detsembri, 1. kvartiili, mediaani, 3. kvartiili, üheksanda dekiili ja keskmise palga palgavahemikud.
- Kõigi kontrollitud mitterahaliste hüvitiste üksikasjalik jaotus*
- Finantshüvitiste analüüs* * saadaval regressioonimudeli kasutamisel